Mă bucur că ești aici!

SALUT, SUNT LUCIANA

FOTOGRAFĂ & SUFLET CREATIV

Sunt o fotografă pasionată și creativă. Urmăresc mereu să captez sufletul și frumusețea oamenilor pe care îi fotografiez. Locuiesc în Cluj, România. Îmi place să călătoresc, așa că sunt deschisă și foarte entuziasmată când vine vorba de nunți și ședințe foto oriunde în lume.


Lucrez împreună cu soțul meu, Rareș - un videograf foarte talentat și dedicat - puteți vedea site-ul lui aici . Lucrul împreună este o aventură! Întâlnim o mulțime de oameni minunați și vizităm noi locuri superbe tot timpul!

Rareș și eu în timpul unei nunți la București. Mai jos sunt o parte din locurile pe care am fost norocoși să le vizităm împreună, ca fotografă & videograf.

Super puteri


Unul dintre cele mai mari talente ale mele este să le arăt clienților mei cât de unici și frumoși sunt, prin fotografiile mele. Dacă lucrezi cu mine, vei vedea super puterea mea - te voi face să te simți bine și natural în fața camerei, indiferent dacă te consideri sau nu fotogenic/ă! Te vei vedea înflorind și strălucind în timp ce te fotografiez!


O altă super-putere este capacitatea de a surprinde emoții profunde și momente unice în timp!valorile meleApreciez iubirea și compasiunea mai mult decât orice pe lume. Cred în puterea iubirii de a schimba oamenii în bine, de a înălța și de a vindeca chiar și cele mai profunde răni. Poate sunt sentimentală, dar ori de câte ori văd iubirea autentică exprimată, îmi atinge inima și mă face să mă simt vie.


De asemenea, cred în integritate și am grijă cu adevărat de clienții mei. Cred că, în mod ideal, un fotograf talentat (sau orice alt profesionist de altfel) trebuie să se străduiască să fie și o ființă umană minunată. Respect cu adevărat oamenii care reușesc să rămână umili și modesti, mai ales după ce au atins un anumit nivel de succes.


De asemenea, prețuiesc comunicarea clară - aceasta este o modalitate extraordinară de a rezolva orice neînțelegere în viață!CUM A ÎNCEPUT TOTULÎn liceu, obișnuiam să iau camera tatălui meu și să fotografiez totul cu ea. Și vreau să spun, TOTUL! Toate micile detalii pe care le găseam pe străzi sau acasă, peisaje, oameni. Curând, mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de fotografie! Inima mea tânjea după expresie artistică, așa că am mers la Universitatea de Artă din Cluj, Secția de Fotografie, pentru a-mi urma pasiunea. Treptat, mi-am dat seama că cel mai mult îmi place să fotografiez oameni și că îmi doresc ca fotografiile mele să fie frumoase, pline de dragoste și lumină, așa că în 2010 am început să fotografiez nunți. Ani mai târziu, pasiunea mea pentru fotografie continuă să crească și să se extindă. Pe măsură ce trece timpul, mă simt din ce în ce mai în ton cu creativitatea mea, exprimând-o ori de câte ori am ocazia să fotografiez ceva frumos și semnificativ!


Câte ceva despre mine


  • Îmi place să călătoresc - să văd locuri noi îmi oferă un sentiment de împlinire și sens. Deoarece sunt o persoană foarte curioasă, călătoriile satisfac partea din mine care dorește mereu să vadă și să știe mai mult decât cu ce sunt obișnuită. Unele locuri pe care visez să le vizitez - Chile, Argentina, Peru, California, deșertul Wadi Rum, Mongolia, Japonia, Irlanda și Scoția, Finlanda, Noua Zeelandă, Mexic și lista ar putea continua. De asemenea, visez să merg pe Camino de Santiago.
  • Destinația mea preferată până acum este Italia - am fost acolo de cel puțin 15 ori, mă simt ca acasă și îmi place mereu să mă întorc!
  • Am o fiică, Irina, pe care o iubesc tare mult!
  • Sunt o gurmandă - cred că mâncarea bună aduce mai multă bucurie vieții. Îmi place să gătesc și ador sushi și mâncarea italiană.
  • Sunt Capricorn. Sunt determinată și ambițioasă. Spre deosebire de ce se zice despre capricorni, sunt o persoană caldă și deschisă.
  • Cânt de când mă știu, de plăcere. De 1 an, iau și lecții de canto, și îmi place tare mult!
  • Scriitoarea mea preferată este Isabel Allende.
  • Am o memorie super bună când vine vorba de oameni și poveștile lor de viață.
  • Una din plăcerile mele este să beau un capuccino bun, într-un local frumos.


Cam atât despre mine. Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre tine! Spune-mi povestea ta!