Servicii


  • Fotografiere nunți (sunt disponibile și servicii video);
  • Fotografiere botezuri (sunt disponibile și servicii video);
  • Ședințe foto (familie, fashion & beauty, branding personal, corporate).Întrebări frecvente


Care este stilul tău de fotografie?


Natural, plin de lumină și culoare, cu accent pe frumusețe, emoție și detalii fine. Fotografiile mele prezintă un amestec de dragoste, unicitate, spirit liber și stil.


Care sunt super-puterile tale ca fotograf și ce te face unică?


Am destule super puteri! În primul rând, sunt extrem de creativă - asta înseamnă că îmi place să ofer clienților mei imagini rafinate care reflectă și stilul și personalitatea lor. Deși am un stil personal, urmăresc și să surprind spiritul și unicitatea celor fotografiați în imaginile mele. O altă calitate a mea este prezența mea caldă, care îi face pe clienții mei să se simtă confortabil și frumoși în fața camerei. Mi s-a spus de multe ori - clienții mei au simțit că mă cunosc dintotdeauna, deși tocmai ne întâlnisem în ziua aceea. O altă super-putere este dorința mea de a-mi vedea clienții fericiți! Nu te voi minți - am făcut unele greșeli în ultimii 14 ani - acest lucru m-a determinat să mă perfecționez constant și să fac din satisfacția clienților mei prioritatea mea principală! Îmi place să împărtășesc lucruri pe baza experienței mele, ajutându-mi clienții în orice fel pot - chiar dacă nu este întotdeauna legat de fotografie.


Călătorești pentru nunți, ședințe foto sau alte evenimente?


Da, îmi place să călătoresc. Sunt un suflet creativ și locurile noi mă inspiră și aduc magie muncii mele de fotografă.Lucrezi cu un videograf?


Da, lucrez în principal cu soțul meu, Rareș și echipa lui (Cinerava - vezi câteva videoclipuri aici ). Cu toții suntem dedicați să oferim cea mai bună experiență posibilă pentru clienți, precum și fotografii și filme de care cei care ne aleg se vor bucura toată viața.


Care sunt unele dintre destinațiile tale preferate și care sunt unele dintre destinațiile tale de vis, unde ți-ar plăcea să mergi și să faci fotografii?


Unele dintre destinațiile mele preferate sunt Italia (Coasta Amalfi, Lacul Como, Veneția, Roma, Cinque Terre), Viena, Budapesta și Grecia. Îmi place Grecia în general și am o slăbiciune pentru Insula Corfu.


De asemenea, dacă mă duci la un castel, sunt atât de fericită! Îmi plac cu siguranță castelele din Franța, Villa Astor din Sorrento, Villa Balbiano și Villa Cimbrone din Ravello - aș fi mai mult decât încântată să fotografiez o nuntă acolo!


Alte alte destinații de vis pentru fotografii sunt Paris, Valea Loarei, Scoția, California, Chile, Argentina, Hawaii, Mexic, Mallorca, Santorini, Toscana.


In România visez la o nuntă la Castelul Cantacuzino.


Oferiți albume de nuntă? Și cum arată?


Da, oferim albume de nuntă! Albumele și fotografiile tipărite au o atmosferă atemporală și sunt o amintire atât de minunată, de prețuit de-a lungul anilor! Iată cum arată albumele!

Nu sunt fotogenică și nu știu să pozez. Mă poți ajuta cu asta?


O să vă spun un secret- 90% dintre oamenii pe care îi fotografiez îmi spun asta. Te voi ghida prin tot procesul și îți promit că vei descoperi că nu este adevărat - ești frumoasă, ești radiantă și cu siguranță știi să pozezi! Indiferent de modul în care te vezi (aproape fiecare dintre noi, în special femeile, critică foarte mult felul în care arată în fotografii). Dar fii sigur că ești fotogenică dacă persoana potrivită te fotografiază!


Cum găsim fotograful potrivit pentru evenimentul/ședința foto?


În principal, subliniez că este esențială comunicarea - să găsești pe cineva cu care să fii compatibil, care să-ți înțeleagă nevoile și să-i pese de ele. Da, portofoliul este foarte important – îți recomand sa vezi galerii întregi de nuntă, cu fotografii din diferite momente ale evenimentului. În afară de portofoliu, îți place persoana din spatele camerei? Ea sau el este cineva cu care ți-ar plăcea să petreci una din cele mai importante zile din viața ta? Comunicarea curge? Acestea sunt elemente cheie atunci când vă rezervați fotograful sau alte servicii. Dacă puteți, întâlniți-vă cu persoana, face to face sau într-un call, și vedeți dacă este persoana potrivită pentru dvs.


Dacă plouă în ziua nunții noastre, vom avea fotografii frumoase?


Primesc foarte mult această întrebare. De fapt, să vă spun adevărul, îmi place ploaia. Oferă fotografiilor o atmosferă capricioasă pe care o iubesc. Știu că, viitoare mireasă fiind, îți imaginezi ziua nunții cu o vreme însorită perfectă. Dar, chiar nu putem controla vremea. Vei lăsa vremea să-ți strice ziua nunții? Deseori le spun viitorilor mei miri cât de important este să se bucure cu adevărat și să fie fericiți în ziua nunții lor. Fă sărbătorirea iubirii voastre prioritatea principală - restul rămâne pe locul doi!


Aveți costuri suplimentare atunci când călătoriți pentru o nuntă sau un eveniment?


De obicei, da - costuri de călătorie și cazare, în afara Clujului (pentru Bistrița & București nu se plătește cazarea, doar transportul).


Ne-ar plăcea să lucrăm cu tine în ziua nunții noastre! Care sunt următorii pași?


Vom semna un contract și veți plăti un avans (în funcție de contract, 20- 30% din valoarea contractului).


Va trebui să plătim dintr-o dată întreaga sumă a contractului?


Nu, de obicei, suma este împărțită în 2-4 rate.


Recomandați o sesiune înainte de nuntă sau o sesiune după nuntă?


Da, cu siguranță le recomand pe amândouă! O sesiune înainte de nuntă este ocazia perfectă de a petrece timp cu fotograful tău și de a te obișnui să pozezi și să fii în fața camerei. O ședință foto după nuntă este ocazia ideală de a merge undeva unde îți place (în cazul în care nu ai o destination wedding) și de a avea fotografii uimitoare, spectaculoase, fără presiune de timp.


Deci lucrezi doar în weekend, nu?


De fapt nu. În afară de latura plină de farmec pe care o vezi în fotografii, petrec multe ore în zilele săptămânii retușând fotografii.


Cât durează până când primim fotografiile de nuntă?


După nuntă, primești un teaser de nuntă de 30-50 de imagini. Puteți descărca fotografiile și le puteți partaja cu cei dragi. Apoi, durează 1 până la 3 luni până când veți primi toate fotografiile. Toate imaginile sunt încărcate într-o galerie care este disponibilă 2 ani de la nuntă.


Ce cameră foto folosesti?


Lucrez cu Sony si sunt foarte mulțumită!


Care este obiectivul tău preferat?


Recunosc, obiectivul meu preferat este 50mm. Știu că mulți fotografi iubesc 35 mm, dar pentru mine, 50 mm este prima și veșnica mea dragoste. 85 mm este, de asemenea, un favorit.