" Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie experiența noastră cu Luciana și Rareș. Ei au reușit să surprindă toate momentele și emoțiile noastre speciale în fotografii și filme magice care acum ne oferă șansa de a ni le aminti cu bucurie și nostalgie.

Luciana și Rareș sunt oameni frumoși care au un loc unic în inimile noastre și au devenit prieteni adevărați. Nu este nevoie să menționăm profesionalismul lor ridicat și calitatea muncii. Ei se bucură cu adevărat de ceea ce fac și dau tot ce au mai bun pentru a se asigura că toată lumea se simte confortabil și se bucură de experiență. Vă mulțumim că sunteți prezenți în toate zilele noastre speciale și că ne puneți mereu zâmbetul pe buze. "


Andreea & Lorin, București

(I-am fotografiat & filmat la cununia civilă, nuntă & after wedding).


" Luciana este o fotografă comunicativă, cu energie mereu pozitivă. Luciana știe să surprindă în mod natural momentele și trăirile cele mai faine, momente care mai rămân în viață doar prin fotografiile ei. Iar aceste fotografii fac cât o mie de cuvinte! Mulțumim! "


Iuliana & Iulian, Cluj

(I-am fotografiat la nuntă).

"Am fost atât de norocosi sa putem colabora cu Luciana și Rareș în cea mai importantă zi din viata noastră. Au reușit sa surprindă absolut toate momentele importante din ziua nunții, identificând membrii familiei și prietenii apropiați. Avem ocazia să ne bucuram toată viața de acele momente, retrăindu-le de fiecare dată când aruncăm o privire peste fotografii & filme. Le suntem recunoscători și cu siguranță vom reveni către ei și la următoarele evenimente importante pentru noi.

Multumim, Luciana și Rareș !"


Nicoleta & Bogdan, București

(I-am fotografiat & filmat la nuntă).

"Luciana și Rareș sunt 2 oameni frumoși si talentați, profesioniști desăvârșiți. Îi recomandăm cu multă încredere! Au surprins în fotografii și video momentele importante din viața noastră, de la nuntă și trash the dress la botezul copiilor iar rezultatul a fost de fiecare dată peste așteptări. Vă mulțumim pentru toate amintirile minunate pe care ni le-ați creat!"


Andreea & Alex, Cluj

(I-am fotografiat & filmat la nuntă, after wedding și cele 2 botezuri ale copiilor lor).

"Nu puteam să facem o alegere mai bună la nunta noastră. Ne-a fost alături și la cununia civilă și am simțit că numai cu ea vrem sa colaborăm și în continuare. Numai cuvinte de laudă avem pentru sufletul acesta frumos! O recomand cu mare drag! "


Kati & Tim, Cluj

(I-am fotografiat la cununie civilă, nuntă & after wedding).

" Îi recomandăm cu drag pe Luciana & Rareș pentru orice eveniment special din viața ta!! Sunt foarte calmi, pozitivi și extrem de talentați. 5* nu sunt suficiente pentru ei! "


Alexandra & Victor, București

(I-am fotografiat și filmat la cununia civilă, nuntă, after wedding & botezul fetiței lor).

THANK YOU for your marvelous work. Our wedding day was perfect and not only because of your professionalism (you all achieve perfection) but for your kindness and the love you put in your work. We really feel you like friends, being with us and helping us to have a really memorable wedding.

Beyond the beauty, the details, or the technical things, it is you personally who make the day invaluable. I know that every couple that you work with feel the same, but is important for us to express to you our gratitude, our wedding is by now the best day in our lives ever and you are the core of this feeling. "


Raquel & Diego, destination wedding în Viena

(I-am fotografiat & filmat la nuntă)

"Mulțumim pentru experiența uimitoare și pentru amintirile perfecte, care cu siguranță vor rezista testului timpului. ❤️ "


Bianca & Mihai, Londra

(I-am fotografiat & filmat la cununia civilă, nuntă & after wedding)

" Luciana și Rareș, suntem foarte mulțumiți că v-am descoperit întâmplător, la o altă nuntă. Ne-a plăcut tare mult profesionalismul de care ați dat dovada în ziua nunții noastre, făcându-ne să ne simțim în largul nostru și sa lăsăm emoțiile la o parte în fața camerei, rezultatul reflectându-se în cadrele minunate surprinse de voi! Recomandăm cu drag, doi oameni deosebiți!"


Oana & Grig, Bistrița

(I-am fotografiat & filmat la nuntă & after wedding).

"Luciana, îți mulțumim foarte mult pentru că ai surprins atât de frumos ziua nunții noastre! ❤

Vrem doar să spunem cât de încântați suntem de rezultatele finale. Ești un fotograf foarte talentat și o ființă umană minunată! ❤"


Daniela & Csabi, Bistrița

(Le-am fotografiat nunta).

"Eu și Eugen suntem atât de recunoscători, Luciana, pentru tot ajutorul tău! Datorită răbdării, delicateții, empatiei și simțului tău special de a surprinde cele mai bune momente, ziua cununiei noastre civile a fost și mai frumoasă. Imaginile tale sunt artă pură, le iubim și le vedem din nou și din nou. Ai reușit să surprinzi atât de bine adevăratele sentimente din spatele imaginilor, încât ne este atât de ușor să ne reconectăm cu acele momente magice. Nouă, câinelui nostru Ursu, familiei și prietenilor noștri ne-a plăcut să colaborăm cu tine în calitate de fotograf. De asemenea, la nivel personal, eu și Eugen suntem convinși că am avut cea mai bună potrivire posibilă pe care am putea-o găsi, cu tine, ca ajutor. 🤗"


Manuela & Eugen, București

(I-am fotografiat la cununia civilă)

„Luciana & Rareș au fost cea mai bună alegere pentru noi! Asta pentru că, pe lângă faptul că sunt foarte talentați și profesioniști, sunt doi oameni frumoși, calzi, empatici, pasionați de ceea ce fac. Au reușit să ne imortalizeze dragostea și emoțiile. Ne-au dat spațiu să fim noi înșine, fără să ne facă să ne simțim jenați. Mai mult decât atât, s-au bucurat din suflet pentru fericirea noastră. Muțumim din suflet pentru că retrăim prin fotografii și filme emoțiile și stările pe care le-am simțit în ziua nunții noastre!"


Simina & Andrei

(I-am filmat & fotografiat la nuntă & after wedding)