FĂ DIN FOTOGRAFIE UN BUSINESS PROFITABIL,

ÎN DOAR 2 LUNI!

Ești fotograf și vrei să faci din fotografie sursa ta principală de venit, dar deocamdată nu reușești să te întreții din asta? Ceri  prea puțini bani pe serviciile tale? Ai vrea să ai clienți care să te aprecieze cu adevărat, care să te aleagă pe TINE dintre miile de fotografi care există pe piață? Te simți constant obosit, în burnout chiar, lipsit de motivație și de inspirație? Sau poate  încă nu ai curajul să faci doar fotografie, pentru că nu ai siguranța unui venit stabil.

DACĂ TE REGĂSEȘTI ÎN CE AM SCRIS MAI SUS,

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Am peste 14 ani de experiență în fotografie de evenimente și portret iar pentru mine fotografia este singura sursă de venit acum. Totuși, te înțeleg perfect, am fost în locul tău mulți ani- m-am simțit singură în business-ul meu, confruntându-mă cu probleme pe care trebuia să ghicesc cum să le rezolv. Mult timp am simțit că fac totul haotic, iar oboseala și dezamăgirea erau la cote maxime.


Eu am investit ani din cariera mea studiind pe cont propriu, participând la o grămadă de cursuri de fotografie și business. În timp mi-am dat seama că e mult mai ușor să crești atunci când te ghidează cineva cu experiență, așa că am creat pentru tine un program în care te ghidez timp de 2 luni. Îți pun la dispoziție toată experiența mea de peste 14 ani atât pe partea de fotografie, cât și de business, astfel încât să reușești să îți transformi pasiunea în principala sursă de venit.

HAI ÎN PROGRAMUL MEU DE MENTORAT

ȘI VEI VEDEA REZULTATE UIMITOARE!

Cum se desfășoară?


Programul se desfășoară timp de 2 luni și cuprinde ceea ce este esențial, ca să te poți dezvolta atât ca fotograf, cât și pe partea de business. Vom învăța împreună despre:


 • Tehnici de a-ți construi un portofoliu care să atragă clienți minunați, dornici să lucreze cu tine;
 • Tehnici de prelucrare a imaginilor;
 • Găsirea micronișei și a avatarului de client ideal;
 • Branding personal. De ce este important, cum să construiești brandul tău personal;
 • Crearea unei oferte care să vândă;
 • Tehnici de vânzări;
 • Strategii de marketing;
 • Relații cu clienții, greșeli pe care să le eviți.
 • Contract, chestiuni legale.


Poți lucra cu mine fie 1 la 1, fie în sesiuni de grup. Indiferent de ce variantă alegi, îți promit că va fi o experiență care te va ajuta să crești enorm, atât pe tine ca fotograf, cât și business-ul tău!

Povestea mea


Sunt fotograf profesionist de mai bine de 14 ani. M-am specializat pe fotografie de portret și de eveniment. Călătoria mea a început cu Facultatea și Masterul de fotografie la Cluj. Fotografia este pasiunea mea și, din 2010 încoace și reușesc să trăiesc foarte bine doar din asta, lucrând doar câteva ore pe zi. Am avut până acum mii de clienți și am fotografiat mai bine de 500 de evenimente.


Dar nu a fost tot timpul așa. La început nu a fost deloc ușor. Țin minte că la prima mea întâlnire cu o pereche de viitori miri, mirele mi-a spus: “Luciana, noi ne-am fi dorit un fotograf de nuntă bun, dar fotografii buni sunt scumpi.”  O altă mireasă mi-a spus că și-ar fi dorit X fotograf, dar era prea scump, așa că m-au ales pe mine ca și compromis. Frecvent, aveam clienți care nu îmi apreciau munca, care mă rugau să copiez stilul altor fotografi, deși lucram foarte bine și mă implicam foarte tare. 


Acum, clienții mă plătesc de 10 ori mai bine și sunt super încântați de fotografiile mele. Mențin o relație de lungă durată cu ei, se întorc la mine și nu își mai doresc să lucreze cu altcineva. Am clienți minunați atât în țară, cât și în străinătate. Mulți dintre ei mă tratează ca și cum aș fi un prieten bun sau un membru al familiei, încă de la începutul colaborării noastre, și sentimentul este extraordinar.


Sunt o persoană empatică, caldă, plină de răbdare, ambițioasă și atentă la detalii. Valorile mele sunt iubirea, comunicarea sinceră, excelența în tot ceea ce fac. Am un talent de a vedea potențialul din oameni și de a-i inspira și motiva să îl atingă.

BENEFICIIle de a lucra cu mine

 • Îți împărtășesc toate secretele mele, toate tehnicile pe care le-am implementat pentru a avea succes în acest domeniu.
 • Îți sunt alături și te susțin, astfel încât tu să crești și să îți atingi visurile și targeturile;
 • Îți spun despre experiența mea, astfel încât să eviți anumite greșeli comune și să poți să te dezvolți într-un ritm accelerat.
 • Răspund problemelor și provocărilor tale, astfel încât tu să poți să le depășești.

BONUSURI


 • Vii cu mine la un eveniment sau la o ședință foto, astfel încât să poți învăța direct împreună cu mine.
 • Primești preseturi pe care le folosesc pentru prelucrare, pe care le personalizez pentru tipul tău de cameră, astfel încât să obții un look fabulos pentru fotografiile tale.

Am creat acest program pentru a ajuta fotografii să aibă o evoluție rapidă, evitând astfel multe din greșelile și frustrările de care am avut parte în cariera mea de 14 ani de fotograf. În timpul acestui program, te vei simți susținut și inspirat. Îți voi răspunde la întrebări și mă voi asigura că ești pe drumul cel bun spre succes!