Lash artist & trainer național și internațional

bainca-dalan-lash-artist-expert-studio

Bianca Dălan este lash artist & trainer și a reușit să construiască, la doar cei 25 de ani ai ei, o carieră impresionantă în acest domeniu, fiind o inspirație pentru femeile care își doresc să profeseze ca Lash Artists.


Am întâlnit-o în 2020, când am lucrat împreună la o ședință foto, și de atunci ne-am întâlnit constant la tot felul de proiecte. Îmi plac mult viziunea ei în business, atenția la detalii, hărnicia și simțul umorului care o caracterizează. Mai jos aflați mai multe despre Bianca, o să vă dea aripi să vă împliniți visurile!

bianca-dalan-lash-expert-studio

Spune-mi câte ceva despre tine.



Numele meu este Bianca Dălan si sunt lash artist și lash trainer național și internațional de peste 5 ani. Am 25 de ani și sunt lider de piață în domeniul de lashmaking în România dar și internațional. 


Sunt jurat la capitonate și speaker la evenimentele de specialitate din domeniul meu, și de asemenea sunt fondatoarea brandului de produse de lux Expert Lash.


Sunt autoarea E-Book-ului online în limba engleză “All about Foxy & Eyeliner Effects” și sunt creatoarea primului curs hibrid de formare a trainerilor in două limbi, română și engleza : BE THE TRAINER.


Lash influencer pe Instagram @bianca_lashexpert si trend setter in domeniul meu 🤍


https://bethetrainer.ro


https://www.expertlashstudio.ro

Care sunt cele mai importante valori pentru tine ? 


Autenticitatea este o valoare pe care eu o prețuiesc foarte mult, deoarece fără aceasta toți am avea o prezență si o energie similara spre identică — și consider că touch-ul personal s-ar pierde de tot .


Dorința de evoluție este acel tip de abilitate pe care nu poți să o dezvolți în timp sau să o preiei de la nimeni, este abilitatea cu care te naști și care te împinge constant să îți dorești să ajungi cea mai bună versiune a ta.


Curiozitatea este o a treia valoare pe care eu o prețuiesc foarte mult, deoarece fără aceasta am rămâne în zona de confort, si nu ar există dorința de a explora si celelalte zone.

Spune-mi 3 dintre calitățile tale ca persoană.


Sunt comunicativă, calitate fără de care nu aș putea prelua rolul pe care îl am, și anume acela de formator.

Ambițioasă, pentru că îmi doresc întotdeauna mai mult și mai bine .

Muncitoare, pentru că niciodată nu m-am dat în spate de la nici un fel de activitate, indiferent de cât efort ar fi implicat .

Ce sfaturi ai pentru femeile care își doresc o carieră de succes în domeniul tău de activitate ?


În primul rând, să conștientizeze din start că este un domeniu cu un potențial uriaș, care poate să fie fructificat la maxim. 


“Sfatul” următor l-am primit si eu când nu știam, dar chiar aveam nevoie de el, și pot să zic foarte sincer că următoarele cuvinte, alăturate exact în această formulă, mi-au schimbat complet viziunea : „Niciodată nu compara ziua ta 1 cu ziua altuia 100”.


Un alt sfat, pe care îl ofer cu siguranță tuturor persoanelor care încep ceva nou, este acela de a rămâne perseverent indiferent de dificultatea situațiilor în se vor regăsi.


Un ultim sfat pe care eu îl consider foarte important este acela de nu a fugi de investiție, în orice tip de afacere înainte să scoți bani trebuie să investești.