fondatoare & co-ceo wolfpack digital

Am întâlnit de-a lungul vieții mele femei remarcabile. Gina este cu siguranță o astfel de femeie - este o sursă de inspirație din multe puncte de vedere. Pe lângă CV-ul ei impresionant, despre care veți citi mai jos, este o ființă umană de calitate excepțională, preocupată de comunitate.


Pe Gina am cunoscut-o prima oară în 2017, când i-am fotografiat ședința foto After Wedding. Din 2019 colaborez pe partea de foto cu ea și compania a cărei fondatoare și Co-Ceo este, Wolfpack Digital. De prima dată când le-am călcat pragul, am rămas plăcut impresionată de atmosfera relaxată și de spiritul de comunitate și echipă pe care le simți la Wolfpack. Este o plăcere să îi pozez de fiecare dată!


Mai jos puteți citi interviul cu Gina ❤️

Spune-ne câte ceva despre tine.



Sunt Georgina (Gina) Lupu-Florian și de 9 ani conduc Wolfpack Digital - www.wolfpack-digital.com, avand momentan rolul de Co-CEO. Echipa noastră de 80 de oameni acoperă dezvoltarea integrală de website-uri și aplicații mobile pentru companii din diverse domenii: sănătate, financiar, frumusețe, transporturi etc.


De asemenea, sunt una dintre cofondatoarele Women in Tech Cluj (www.womenintechcluj.com), o comunitate de peste 2000 de membri care incurajează femeile din tehnologie să își atingă potențialul. Fac parte și din boardul director al clusterului Transilvania IT care aduce impreună 180+ companii de software. 

Care sunt valorile cele mai importante pentru tine?



Respectul, ambiția, pasiunea, comunitatea, responsabilitatea, sustenabilitatea, empatia, experimentarea și creativitatea. 

Echipa Wolfpack Digital a ajuns recent la paritate de gen, având și susținând un număr impresionant de doamne și domnișoare.

Ce te pasionează/motivează cel mai tare legat de ceea ce faci?


Ideile out-of-the-box, materializarea lor printr-o execuție impecabilă, și impactul muncii mele și a echipei mele asupra lumii, aducând frumusețe și performanță în ea prin tehnologie. 


Spune-ne 3 dintre calitățile tale ca persoană.



Cred că sunt o persoană ambițioasă, curioasă și creativă. 

Ce sfaturi ai pentru femeile care își doresc o carieră de succes în domeniul

tău de activitate?



Aveți curaj și încredere, dacă acesta este domeniul care vă pasionează! Prin munca și prin mindset-ul potrivit puteți ajunge exact acolo unde vă doriți și să depășiți toate obstacolele!