branch manager kunden broker,

antreprenor, trainer și mentor.

Azi am plăcerea să v-o prezint pe Liz DiBernardo- o femeie care și-a dedicat viața, cu multă abnegație, să ajute oamenii să își atingă potențialul. Este un ghid care îți arată posibilități la care nu ai fi îndrăznit să visezi, iar viața ei stă ca exemplu că dăruind vei dobândi.


Din punct de vedere profesional, este branch manager la Kunden Broker, antreprenor, trainer și mentor. Indiferent că este la job sau în viața de zi cu zi, generozitatea ei și disponibilitatea de a ajuta necondiționat sunt tot timpul prezente. Este o femeie care îmbină în mod genial înțelepciunea și inteligența, de o profunzime sufletească cum nu am mai întâlnit.


Am cunoscut-o când aveam 22 de ani și mi-a schimbat viața de la prima întâlnire. Mult timp am simțit că nu sunt suficient de bună ca să stau în prezența ei, care îmi răscolea umbrele și părțile dureroase din mine, pe care le consideram inaccpetabile. Liz mi-a fost ghid în momentele cele mai întunecate din viață- când nu reușeam să văd luminița de la capătul tunelului, ea a fost acolo pentru mine, oferindu-mi iubire și perspective nebănuite legat de ceea ce se întâmplă.


În timp, mi-am dat seama că cel mai bun mod de a o răsplăti pentru tot ceea ce mi-a oferit e să dau mai departe exemplul ei de generozitate și iubire. Prin proiectul "Women Inspire Women" am simțit că mă extind dincolo de mine, oferind celorlalți exact ceea ce ea m-a învățat.


Sunt mândră că a acceptat să facă parte din acest proiect, care cu siguranță ar fi fost mai sărac fără ea!


Citiți mai multe despre ea mai jos. ❤️

Spune-mi câte ceva despre tine.


Numele meu este Liz DiBernardo. Lucrez în domeniul financiar de peste două decenii, sunt branch manager la Kunden Broker, antreprenor, trainer și mentor. Mi-am început cariera ca profesor și psihopedagog, iar după 12 ani la catedră, m-am reprofilat și am găsit locul unde am putut îmbina educația, mentoratul și dezvoltarea oamenilor într-un mod inovator. M-am dedicat cu pasiune creșterii unei noi generații de specialiști în domeniu, le-am îndrumat cariera și am ajutat la formarea lor personală și profesională.

Am primit recunoaștere la nivel national și internațional și organizez continuu traininguri și cursuri de formare atât la nivel de echipe, căt și la nivel individual. Meseria de consultant necesită tact, rezistență și inteligență emoțională, capacitate de adaptare și autenticitate. Nu e de mirare că cei care rezistă și au succes în acest domeniu sunt oameni puternici, empatici și ambițioși, majoritatea femei. 

În particular ofer consultanță ca mentor, consilier, îndrumător și terapeut pentru sute de oameni de peste treizeci de ani. 

Care sunt valorile cele mai importante pentru tine?


Valorile care au stat la baza educației mele sunt autenticitatea, compasiunea, generozitatea, creativitatea, dragostea față de oameni, libertatea și integritatea. 


Ce te pasionează/motivează cel mai tare legat de ceea ce faci?


Drumul meu a fost întotdeauna definit de dorința de a forma oameni, de a-i ajuta să își găsească menirea și să-și utilizeze la nivel maxim capacitățile fără a renunța la identitatea lor. Munca mea oferă posibilitatea de a îmbina vocația de psiholog-consilier cu rolul de leader, ajută oamenii să-și depășească obstacolele și să-și realizeze visurile.

Spune-mi 3 dintre calitățile tale ca persoană.


Sunt autentică, empatică și generoasă. 


Ce sfaturi ai pentru femeile care își doresc o carieră de succes în domeniul tău de activitate?


După cum am spus, meseria noastră e predominant feminină, se potrivește femeilor care doresc să obțină independență financiară, dezvoltare continuă, flexibilitate în programul de lucru și recunoaștere, apreciază munca în echipă și totodată doresc să înțeleagă mai mult domeniul  asigurărilor și necesitatea lor în lumea noastră schimbătoare.