Coach, hipnoterapeut, antreprenor

Spune-mi câte ceva despre tine.


Sunt hipnoterapeut, trainer/formator, coach, psiholog în formare, antreprenor și mamă. Sunt pasionată de educație și mintea umană și am ales să lucrez cu oameni pentru a-i ajuta să-și depășească fricile, blocajele sau convingerile limitative, să se descopere și să găsească echilibrul din viața lor pentru o viață împlinită, pentru că știu că nimic nu blochează evoluția umană mai mult decât o fac traumele și convingerile limitative și blocajele înscrise în mintea noastră subconștientă. 



Sunt specializată pe terapie prin hipnoză, hipnoză regresivă, mental coaching, business coaching si mentorat în business. 

Anul trecut am fondat ReMind Academy, un loc unde transformarea personală modelează excelența în business și unde pun atât experiența mea din cei peste 10 ani de antreprenoriat, studiile, dar și certificările în domenii diverse care îmi permit să aduc o perspectivă cuprinzătoare și profundă în ceea ce fac. 



Viziunea mea este aceea de a inspira, de a ajuta la descoperirea puterii interioare, de a forma antreprenori puternici, inspirați și  încrezători, care să poată deveni la rândul lor surse de inspirație pentru cei din jur, pornind de la un mindset sănătos, încredere în forțele proprii, dar și setarea corectă de obiective, alegerea adecvată a micronișei și setarea obiectivelor pe termen lung, mediu și scurt, cu focus pe îmbinarea dezvoltării profesionale braț la braț cu viața de familie! Pentru că se poate!

Care sunt valorile cele mai importante pentru tine?


Educația continuă, integritatea, implicarea, empatia și respectul îmi ghidează atât activitatea profesională, cât și viața de zi cu zi. 


Cred cu tărie că fiecare persoană merită să fie ascultată, înțeleasă și sprijinită în călătoria sa către creștere și schimbare.


Aleg să mă conectez cu clienții mei la un nivel profund și să le ofer sprijin și îndrumare, ținând cont de diversitatea și unicitatea fiecăruia. Caut zilnic să învăț ceva nou, cern și discern noutățile pentru a putea da mai departe informații de calitate clienților mei și aleg să fiu autentică și implicată 101% in ceea ce fac.

Ce te pasionează/motivează cel mai tare legat de ceea ce faci?


Ceea ce mă motivează cel mai tare în ceea ce fac este posibilitatea de a fi o sursă de inspirație și suport pentru ceilalți, dar și faptul că pot fi ghid în vindecarea sufletului... Văd fiecare progres și fiecare succes al clienților mei ca pe propriul meu succes și acest lucru mă încurajează să continui să mă dedic în continuare misiunii mele.


Spune-mi 3 dintre calitățile tale ca persoană.


Ca persoană sunt empatică, pasionată și determinată. Aș adauga și ambiția și dorința de a învăța continuu, două dintre calitățile care m-au ajutat să devin cine sunt astăzi.  Am capacitatea de a mă conecta profund cu oamenii, de a-i înțelege și de a-i ghida în călătoria lor către schimbare și creștere. Sunt mereu gata să mă implic cu toată inima și energie în fiecare sesiune și fiecare proiect.

Ce sfaturi ai pentru femeile care își doresc o carieră de succes în domeniul tău de activitate?


Dragă femeie minunată,


Vreau să îți reamintesc că ești puternică prin natura ta, iar în adâncul inimii tale există o forță neîmblânzită, capabilă să schimbe lumea. În drumul tău către visurile tale, amintește-ți întotdeauna că poți atinge cerul atunci când înțelegi cine ești cu adevărat.


Când îți cunoști cu adevărat valoarea și îți asculți chemarea interioară, nu există limită pentru ceea ce poți realiza. Ești capabilă să atingi înălțimi pe care nici măcar nu le-ai visat, să te transformi în persoana care ai fost destinată să fii.


Nu lăsa niciodată frica sau îndoiala să îți întunece viziunea, ci lasă-ți pasiunea să te ghideze către succes.


Creează-ți propria ta poveste de succes și inspiră-i pe cei din jur cu curajul și determinarea ta. Învață să te ridici din nou de fiecare dată când cazi. 


Tu ești creatorul propriului tău destin și când îți asumi puterea ta interioară, nu există limită pentru ceea ce poți realiza.


Înfruntă lumea cu zâmbetul pe buze și cu încrederea că ești destinată pentru lucruri mărețe. Lumea este a ta pentru a o explora și pentru a te descoperi pe tine însăți. Esti puternică, esti unică și destinată să strălucesti, așadar, lasă-ți inima să cânte și să îți ghideze pașii către infinitul posibilităților care te așteaptă.



Atinge cerul, dragă femeie, pentru că lumea este a ta să o explorezi și să o transformi după cum dorești!